Čo môžete očakávať od drevenej podlahy s click systémom?

Aj vy by ste si chceli vychutnať raňajky alebo poobednú kávu na útulnom balkóne, ale tomu vášmu chýba šmrnc?

Leto je v plnom prúde a bol by hriech sedieť vo vnútri. Odlíšte sa od susedov a zmeňte svoj nudný balkón.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Vezmite to od podlahy

Dizajnové kresielka, drahý balkónový nábytok či okrasné rastliny vám síce vyčaria nádherné prostredie, ale celkový efekt bude mizivý, pokiaľ máte na balkóne nevzhľadnú podlahu alebo dokonca ju nemáte vôbec. Ako prvý krok vám preto prinášame inšpiráciu v podobe aktuálneho trendu, ktorý si zamilovali ľudia po celom svete. Ak sa vydáte touto cestou, oceníte množstvo výhod, ktoré toto riešenie ponúka.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

8 benefitov, ktoré oceníte pri drevenej podlahe s click systémom

  • Vybrať si môžete vlastný vzor uloženia podlahových dosiek
  • Nič nemusíte píliť ani rezať
  • Termo jaseň je kvalitné drevo vyrobené dlhým procesom sušenia, čo vytvára odolnosť podlahy
  • Ekologické riešenie bez zbytočného odpadu
  • Podlahu si jednoducho poskladáte úplne sami
  • Platíte len za m2, ktoré má vaša terasa- nekupujete žiadny materiál navyše
  • Nemusíte platiť za prácu remeselníkom, 1 osoba poskladá za hodinu zhruba 10 m2 podlahy
  • Podlaha k vám dorazí naolejovaná špeciálnymi olejmi a je pripravená na okamžitú montáž
Drevená podlaha na balkón s click systémom

Poskladajte si vlastnú podlahu na balkóne len za 2 hodiny

Jednoducho, rýchlo a bez použitia nástrojov… to je hlavným heslom pri použití drevenej podlahy Gumideck. Nemusíte byť žiadny domáci kutil, aby ste si dokázali položiť podlahu na svoj balkón bez otravného hluku z pílenia. Pri klasických montovaných podlahách ste si priplatili nielen za montáž, ale aj za množstvo nadbytočného odpadu, ktorý vznikol po položení podlahy. K tomu prirátajte skrutky, prácu za montáž a cena sa vyšplhá o stovky eur navyše. Položenie dosiek na gumené konektory je veľmi jednoduché a zvládne to ktokoľvek. Dosky k vám dorazia naolejované, naimpregnované, spolu s gumenými konektormi na spojenie dosiek. Nič viac nepotrebujete, iba pustiť sa do jednoduchej montáže. Klasický balkón si dokážete položiť za 1,5 hodiny.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Odlíšte sa od susedov vlastným vzorom uloženia drevených dosiek

Konečne je tu podlaha, pri ktorej si môžete podľa vlastného vkusu a predstáv vybrať svoj vlastný vzor. Neviete koľko balení dosiek budete potrebovať? V prvom kroku si zadáte do kalkulačky vami želaný vzor uloženia dosiek a rozmery vášho balkóna alebo terasy. Takto si veľmi jednoducho vypočítate presné množstvo dosiek potrebných pre položenie novej podlahy a nemusíte čakať niekoľko dní na cenovú ponuku. Po objednaní k vám dorazia dosky uložené v krabiciach až ku vašim dverám a vy sa môžete pustiť do montáže, ktorej celý postup nájdete podrobne vysvetlený v príbalovom dokumente. Sedem modulárnych dosiek vám poskytne možnosť zostaviť balkónové alebo terasové tvary bez rezania či montážneho tímu.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Zabudnite na uloženie dosiek v jednej línii. Pri zostavení Gumideck podlahy nie ste odkázaní na jediný vzor. Rôzna dĺžka dosiek z balenia umožňuje položenie podlahy v rôznych vzoroch ako sú napríklad štvorce, šijón, tehly, prepletené riadky, špirála a rôzne iné. Závisí aj od vašej tvorivosti, dokonca si môžete vytvoriť vlastný vzor. Špeciálne navrhnuté konektory zabezpečia vášmu balkónu či terase pevnú a trvalú montáž dosiek, ako aj voľné a jednoduché prestavenie dosiek na iný vzor.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Podlaha už nemusí byť nudná. Zmeňte vzhľad vašej terasy kedykoľvek budete chcieť

Ak ste sa rozhodli raz a navždy urobiť niečo so svojim balkónom, ale stále vás odrádza zbavenie sa starého materiálu a dlaždíc, je tu riešenie bez odpadu, prachu či hluku. Gumideck podlahu si môžete bez problémov položiť na štandardné betónové povrchy, staré dlaždice, strechy a balkónové tesnenia alebo dlažobný kameň. Podlahu môžete používať počas celého roka. Exteriérová drevená podlaha je najčastejšie využívaná na balkónoch, terasách, v zimných záhradách, v záhradných altánkoch a na povrchoch s hydroizoláciou.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Termo jaseň odolá aj extrémnym poveternostným podmienkam

Drevo z termo jaseňa sa považuje za jedno z najkvalitnejších. Prečo? Jeho výroba prechádza zložitým procesom od sušenia až po olejovanie špeciálnymi olejmi na báze vody s UV filtrami a farebnými pigmentami. Dosky sú tak celoročne chránené pred intenzívnym slnečným žiarením a náhlymi teplotnými zmenami. V lete na nej môžete nechať behať svoje deti bez obavy, aby si na nahriatej podlahe popálili chodidlá. Ak chcete, aby váš balkón pôsobil exkluzívne, nesnažte sa ušetriť na lacnom dreve, na ktoré sa vás snažia zo všetkých strán nalákať nízkou cenou. Po krátkom čase totiž zistíte, že drevo z agátu či smreka nemá dlhú životnosť. Radšej si zvoľte kvalitné drevo. Drevená podlaha z kvalitného dreva nielenže oživí váš balkón, ale navyše je aj ekologická a dodáva exteriéru nádych luxusu.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Splňte si svoj vlastný sen o bývaní

O novom trende v podobe drevenej „parketovej“ podlahy na balkón sa presvedčili už tisíce ľudí. Ak aj vám učaril moderný vzhľad balkóna, nemusíte dlho váhať a môžete si svoj malý sen naplniť už toto leto, podobne ako to urobila slovenská blogerka Rebeka, z blogu Fresshion. Vždy túžila bývať v byte s parketami, a keďže sa jej to zatiaľ nepodarilo splniť, tak si splnila svoju víziu o trendy podlahe aspoň na balkóne.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Spolu s priateľom sa počas jednej soboty pustili do montáže podlahy z termo jaseňa. Rýchlo sa im podarilo prísť na „ízy-pízy“ grif a jednoducho podľa návrhu poukladali dosť zložitý vzor podlahy, ktorý si vybrali. Najviac sa potešili tomu, že nemuseli rezať žiadne dosky, aby im pasovali k zábradliu alebo do výklenkov pri oknách. Vďaka rôznej dĺžke dosiek bola podlaha navrhnutá na každučký centimeter ich balkóna. Aj vďaka vlastnej šikovnosti teraz trávia na vynovenom balkóne viac času ako v obývačke a nevedia sa nabažiť príjemného a útulného pocitu, ktorý vniesla drevená podlaha na ich balkón.

Drevená podlaha na balkón s click systémom

Autor: Katarína Tešla